Emmalaan 60 in Rotterdam

  Samen onderhouden we de haven

Elk OWV-lid draagt actief bij aan het draaiend houden van onze vereniging. De verplichte werkbeurten doen we op zaterdagen vanaf de derde week van oktober tot eind april, zodat we voor 1 mei klaar zijn voor het nieuwe vaarseizoen. Gezien de hoeveelheid werk wordt ieder lid ingedeeld voor twee werkbeurten (werkbeurten zijn niet af te kopen).

Als Onderlinge Watersport Vereniging doen we het onderhoud van de haven met elkaar. Door meer samen te doen, leren we elkaar beter kennen, houden we de tarieven laag en wordt het echt "onze haven".

In 2020/2021 wordt de gehele hoofdpier aan de kant van het clubhuis vervangen vanaf de plek waar de kunststof planken ophouden en het nog hout is. Ook dit gedeelte gaan we duurzaam vervangen met hardhouten palen en kunststof planken. De meeste vingerpieren aan deze hoofdpier kunnen nog een tijdje mee, maar waar nodig vinden er ook reparaties aan de vingerpieren plaats.

De jaarplanning van de werkbeurten staat op deze pagina en de leden hebben via de email een bericht ontvangen op welke data zij zijn ingedeeld. Een werkbeurt verzetten is incidenteel mogelijk, maar hou er rekening mee dat dit extra werk is voor onze havenmeester Ronald.

Neem voor vragen over de werkbeurten contact op met de havenmeester (bellen tussen 19.00 en 20.00 uur): 06-54632401

Voor ieders veiligheid is het aan te bevelen om stevige (werk)schoenen te dragen. Werkhandschoenen zijn op de haven aanwezig. Volg de aanwijzingen van de havenmeester op en let op de veiligheid van jezelf en de veiligheid van anderen.

Zie hieronder foto's van de voortgang van de renovatie van de hoofdpier aan de zijde van het clubhuis.